Monthly Archives: april 2015

March against Monsanto…. Ook in Groningen! Download en deel de flyer!

Klik op de flyer voor een vergroting

GRONINGEN – Op 23 mei 2015 zal de March against Monsanto plaatsvinden in verschillende plaatsen in Nederland, in vele steden wereldwijd. Honderdduizenden zullen die dag demonstreren tegen bedrijven als Monsanto en tegen het vermeende handelsverdrag TTIP.

Hieronder kunt u een online flyer downloaden voor de demonstratie in de stad Groningen en deze (meer…)

Hoofdlijn Mars tegen Monsanto in Groningen bekend!

march against monsantoDe hoofdlijnen van de March against Monsanto Groningen zijn bekend.De mars is op 23 mei en start om 13.00 uur in het Noorderplantsoen te Groningen.

We beginnen de demonstratie eerst met een aantal sprekers in meerder talen die u informeren over wat er gaande is (meer…)

Gemanipuleerde voeding en uw gezondheid : de gevaren van GGO’s….

roundupEen lezing van Thierry Vrain over Round Up Ready Crops en hun effect op de gezondheid van mens, dier en plant.

Thierry Vrain is een gepensioneerde bioloog en genetische ingenieur die in 2014 in Canada meerdere lezingen verzorgde over het verband tussen gemanipuleerde voeding en een slechte gezondheid. Zijn doel is om het bewustzijn van mensen te bevorderen.

 

 

De lezing (helaas zonder ondertiteling) kunt u hieronder bekijken.

Stop octrooien op zaden— De natuur is geen uitvinding – Teken de petitie!

Foto: Martin v.d,.Bos

Foto: Martin v.d,.Bos

Op dit moment buigt het hoogste Europees orgaan de Grote Kamer van Beroep van het Europese Octrooibureau op octrooigebied, zich over de toekenning van patenten voor de veredeling van zaden en gewassen.

Monsanto, marktleider in genetisch gemodificeerde gewassen en producent van bestrijdingsmiddel Roundup, is één van (meer…)

Mars tegen Monsanto op zaterdag 23 mei 2015

GRONINGEN – Op zaterdag 23 mei 2015 zal er een Mars tegen Monsanto gehouden worden in de stad Groningen. 

De start van de Mars tegen deze megafabrikant van zaden (vaak genetische gemanipuleerd) en van herbiciden, zal beginnen om 13.00 uur vanuit het Noorderplantsoen te Groningen. Het hele programma wordt later gepubliceerd. Houdt u de datum vrij in uw agenda?

March against Monsanto – wereldwijd protest tegen zadengigant….